Knoglemarv Græsfodret – ØKO
Økologisk knoglemarv fra svensk, græssende kvæg. Knoglemarv Græsfodret er både økologisk og KRAV-certificeret. Knoglemarv Græsfodret kommer fra dyr opdrættet på 100% græs og urter. Dyrene får 0% kornfoder (soja, hvede, majs). Økologisk Knoglemarv Græsfodret er et rent fedtstof med sunde fedtsyrer, en høj mængde naturligt E-vitamin samt kollagen, glycin, glucosamin, chondroitin.
- Knoglemarv fra svensk, græsfodret og økologisk opdrættet kvæg
- Fra køer opdrættet på 100% græs og 0% korn
- Helt fri for antibiotika, væksthormoner og pesticider
- Omhyggeligt forarbejdet for at opretholde den bedst mulige ernæringsprofil
- Helt allergenfri
- Hurtig levering
- Fri fragt over 799 kr
- På lager
- Køb 2 for 239 kr hver og spar 4%
- Køb 3 for 229 kr hver og spar 8%
-
Køb mere spar mere
Knoglemarv Græsfodret – ØKO
Knoglemarv Græsfodret er et rent organisk fedtstof med sunde fedtsyrer, en høj mængde naturligt E-vitamin samt kollagen, glycin, glucosamin, chondroitin. Knoglemarv Græsfodret er både økologisk og KRAV-certificeret. Knoglemarv Græsfodret kommer fra dyr opdrættet på 100% græs og urter. Dyrene får 0% kornfoder (soja, hvede, majs). Knoglemarv Græsfodret er helt fri for antibiotika, væksthormoner og pesticider. Den er fuldstændig allergenfri. Økologisk Knoglemarv Græsfodret indeholder ingen tilsætningsstoffer, fyldstoffer eller bindemidler.
Knoglemarven ekstraheres forsigtigt, hvorefter den opvarmes forsigtigt og filtreres for at adskille fedtet fra det resterende bindevæv. Resultatet er et rent fedtstof, som, når det er afkølet, er fast ved stuetemperatur.
Hvordan bruger man knoglemarv?
- Du kan grundlæggende bruge knoglemarv til enhver opskrift, der kræver madolie eller fedt. Den milde smag passer godt til næsten alle retter.
- Prøv knoglemarv i stedet for vegetabilsk olie til stegning.
- Grill kød, fisk eller grøntsager med knoglemarv i grillpanden.
- Gør et plantebaseret måltid med bønner, ris, hirse eller andre kornsorter til en nærende ret ved at tilføje en spiseskefuld knoglemarv.
- Tilføj knoglemarv til bouillon og kogt, filtreret vand for at skabe en ægte superfood
- Brug knoglemarv som smørepålæg på brød.
- Tilføj en spiseskefuld knoglemarv til kaffen for at lave en form for bulletproof coffee
Hvordan skal knoglemarv opbevares?
Opbevar knoglemarv i køleskabet og i mørke. Ved åbning af beholderen er holdbarheden fra åbning op til 6 måneder. Anvend en ren ske, hver gang du bruger marven, og luk beholderen tæt efter hver brug for at beskytte den mod fugt og luft.
Indhold pr. daglig dosis | % af RDI |
---|---|
Energi | 900 kcal/3700 kJ |
Fedt | 100 g |
heraf mættede fedtsyrer | 45 g |
heraf monoumættede fedtsyrer | 44 g |
heraf flerumættede fedtsyrer | 3 g |
heraf transfedtsyrer (naturlige) |
RDI = Anbefalede daglige dosis
* RDI ikke bestemt
Ingredienser
Knoglemarv* udelukkende fra græssende dyr
*Økologisk ingrediens.
Dosering
Bruges som erstatning for fedt i madlavningen. Anvend en ren ske, hver gang du bruger marven, og luk beholderen tæt efter hver brug for at beskytte den mod fugt og luft.
Bemærk
Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Opbevares utilgængeligt for børn. Kosttilskud bør ikke bruges som erstatning for en varieret kost. Det er vigtigt at have en alsidig og afbalanceret kost og en sund livsstil. Skal opbevares i køleskab. Anbring aldrig kosttilskud i direkte sollys, i et fugtigt miljø eller i nærheden af en varmekilde. Luk beholderen tæt. Fremstillet i Sverige.